Gezond ouder worden

Blijf je graag fit en gezond, ook op latere leeftijd? Start je 2e jeugd met hulp van Sports & Spices!

 

Bewegingsadvies

Voldoende bewegen helpt om ziekten te voorkomen en zo lang mogelijk zelfstandig te blijven op latere leeftijd. Maar hoeveel beweeg je dan best? En welke sporten zijn het meest geschikt voor jou persoonlijk?

In een bewegingsconsultatie krijg je bewegingsadvies op maat, rekening houdend met jouw gezondheid, sportieve mogelijkheden en voorkeuren.

 

Fitheidstest

Meten is weten. Via de fitheidstest brengen we jouw sportieve mogelijkheden in kaart. We testen jouw conditie, kracht en capaciteiten om dagelijkse activiteiten uit te voeren. Daarna bespreken we de resultaten en krijg je een verslag mee naar huis.

We vragen je een goedkeuring van je huisarts of een sportmedisch geschiktheidsattest mee te nemen. Jouw gezondheid primeert!

 

Voedingsadvies

Ook voeding is een belangrijk onderdeel van gezond ouder worden. In een voedingsconsultatie bekijken we of je voedingspatroon de noodzakelijke voedingsstoffen aanbrengt en tegemoet komt aan jouw behoeften. We sturen bij waar nodig en stellen een voedingsplan op, rekening houdend met jouw activiteiten.