Gezond ouder worden

Ben je 65+ en blijf je liefst zo lang mogelijk fit en gezond? Of train je voor een sportief doel? Bekijk hier hoe we jou bij Sports & Spices kunnen helpen.

Bewegingsadvies 65+

Voldoende bewegen helpt om ziekten te voorkomen, vallen te vermijden en zo lang mogelijk zelfstandig te blijven op latere leeftijd. Maar hoeveel beweeg je dan best als 65-plusser? En welke sporten zijn het meest geschikt voor jou persoonlijk?

In een bewegingsconsultatie krijg je bewegingsadvies op maat, rekening houdend met jouw gezondheid, sportieve mogelijkheden en voorkeuren.

Fitheidstest

Meten is weten. Via de fitheidstest brengen we jouw sportieve mogelijkheden in kaart. We testen jouw conditie, kracht en capaciteiten om dagelijkse activiteiten uit te voeren. Daarna bespreken we de resultaten en krijg je een verslag mee naar huis.

We vragen je een goedkeuring van je huisarts of een sportmedisch geschiktheidsattest mee te nemen. Jouw gezondheid primeert!

Voedingsadvies 65+

Ook voeding is een belangrijk onderdeel van gezond ouder worden. In een voedingsconsultatie bekijken we of je voedingspatroon de noodzakelijke voedingsstoffen aanbrengt en tegemoet komt aan jouw behoeften. We sturen bij waar nodig en stellen een voedingsplan op, rekening houdend met jouw activiteiten.