Voeding

Vullen of voeden? Bij Sports & Spices kiezen we voor dat laatste! Je lichaam de voedingsstoffen geven die het nodig heeft, is essentieel om het te onderhouden en te versterken. Je kan bij Sports & Spices terecht met al je vragen in verband met gezonde voeding, sportvoeding en vermagering.

Met persoonlijke voedingsbegeleiding werk je stap voor stap toe naar het bereiken van je doelstellingen. Eerst brengen we je eet- en beweeggewoonten, je gezondheid en sportieve prestaties in kaart. Ook je lichaamssamenstelling wordt gemeten. Daarna stellen we op jouw maat een plan van aanpak op. Doorheen het proces wordt dit geëvalueerd en bijgestuurd, op basis van wat voor jou werkt.

Ben je enkel benieuwd of je eetgewoonten optimaal zijn? Dan is ons éénmalig voedingsadvies iets voor jou! Je komt te weten wat je kan veranderen om je energieker te voelen en te werken aan je lichaamssamenstelling.

Werk je liever in groep rond een bepaald thema? Neem dan zeker contact op voor een workshop op maat!

 

Neem ook eens een kijkje bij ons aanbod voor trainingsbegeleiding, wanneer je graag de combinatie met sport en beweging maakt!